Αυξητική κνήμης / Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη Νικόλαος Ισσόπουλος

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΚΝΗΜΗΣ

Αυξητική ΚνήμηςΗ αυξητική κνήμης απευθύνεται σε εκείνους τους άντρες και γυναίκες οι οποίοι ακόμα και μετά από εντατική άσκηση δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος και την μυϊκή τόνωση της κνήμης τους. Ενώ οι άντρες επιζητούν να βελτιώσουν τον μυϊκό τους τόνο στο σημείο, οι γυναίκες προχωρούν στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων για βελτιώσουν πιθανή ασυμμετρία στο σημείο και να επιτύχουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα σε σχέση με τους μηρούς.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς και μια πληθώρα επιλογών για τους ασθενείς.

ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται μέσω μικρών τομών στο πίσω μέρος κάτω από το γόνατο. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους και σχήματος του ενθέματος. Ο ιατρός είναι αυτός που θα υπολογίσει τις αναλογίες του ασθενούς και τοποθετήσει το ένθεμα στην σωστή θέση. Κατά την διάρκεια της ανάρρωσης συστήνεται ο ασθενής να φοράει ειδικές πιεστικές κάλτσες για 3 εβδομάδες. Όλες οι φυσικές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν με ασφάλεια μετά από 6 εβδομάδες. Η αυξητική κνήμης με ενθέματα σιλικόνης είναι ένας ασφαλής τρόπος με πολύ καλά αποτελέσματα.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ

Η διαδικασία αυτή είναι κοινώς γνωστή ως αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους  και συνίσταται σε ενέσεις με το λίπους του ίδιου του ασθενούς, με σκοπό να αυξηθεί η μάζα και ο όγκος της περιοχής. Το λίπος συλλέγεται  από μια περιοχή του σώματος όπως για παράδειγμα η κοιλιά ή οι μηροί με λιποαναρρόφηση. Μετά την συλλογή το λίπος επεξεργάζεται και εγχύεται στην επιθυμητή περιοχή. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η απουσία αλλεργικών αντιδράσεων επειδή τα λιποκύτταρα προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή, ενώ είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τεχνητά ενθέματα. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι μετά το χειρουργείο είναι ελάχιστος ενώ οι ουλές είναι ανύπακτες.

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΚΝΗΜΗΣ ΜΕ MACROLANE

Το macrolane είναι ένα filler το οποίο βασίζεται στο υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται για την θεραπεία  των ρυτίδων και συμβάλλει  στην αύξηση του όγκου της κνήμης. Σε δυο χρόνια το υλικό έχει απορροφηθεί τελείως από τον οργανισμό και η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί. Το macrolane είναι μια φυσική ουσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποκατάσταση ελλειμμάτων σε διάφορα μέρη του σώματος ενώ δεν αφήνει καθόλου ουλές.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP
Surgical Artistry

Surgical Artistry