Αυξητική χειλιών - Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη Ισσόπουλος Νικόλαος

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΕΩΝ

Aυξητική XειλιώνΣκοπός της αυξητικής χειλιών είναι να αποκτήσει ο ασθενής σαρκώδη αλλά ταυτόχρονα και φυσικά χείλη έτσι ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθηση και να βελτιωθεί η αρμονία του προσώπου. Υπάρχουν τρείς τρόποι για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνει η σωστή επιλογή καθώς το κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και η προσέγγιση διαφέρει.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι εξαιρετικά δημοφιλές τον τελευταίο καιρό και οι χρήσεις του είναι πολλαπλές. Στην αρχή τουλάχιστον είναι καλό να χρησιμοποιηθεί ένα απορροφήσiμo υλικό το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Είναι η πιο ασφαλής μέθοδος, καθώς η αύξηση γίνεται σταδιακά και δεν υπάρχει ο κίνδυνος ενός αφύσικου και μη αναστρέψιμου αποτελέσματος. Επιπλέον υπάρχει και αντίδοτο, η υαλουρονιδάση η οποία έχει την ικανότητα να διασπάσει το υλικό μέσα σε 24 ώρες. Τα αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και χρειάζεται επανάληψη της ενέσιμης θεραπείας περίπου κάθε 8 μήνες.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ

Ένας άλλος μη επεμβατικός τρόπος  αύξησης του όγκου των χειλιών είναι αυτόλογα κάνοντας στην ουσία λιπογλυπτική. Αφαιρείται λίπος από τον ίδιο τον ασθενή από ένα σημείο του σώματος του το οποίο μετά από ειδική επεξεργασία εγχύεται στα χείλη. Η συγκεκριμένη τεχνική προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα, σε αντίθεση με το υαλουρονικό οξύ, χωρίς καθόλου επιπλοκές.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΧΕΙΛΙΩΝ

Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία επεμβατική τεχνική, μέσω της οποίας αφαιρείται δέρμα κάτω από την μύτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανασηκωθεί και να εκστραφεί να άνω χείλος προς τα έξω. Στην βάση της  μύτης υπάρχει μια λεπτή ουλή. Είναι μια διαδικασία με πολύ καλά αποτελέσματα με την προϋπόθεση να μην αφαιρεθεί πολύ δέρμα ώστε να έχουμε ένα καλαίσθητο και φυσικό αποτέλεσμα. Το χειρουργείο διαρκεί μία ώρα με τοπική αναισθησία τις περισσότερες φορές, ενώ το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Επιπλοκές σπάνια συμβαίνουν ενώ η ανάρρωση διαρκεί από 6 εβδομάδες έως 3 μήνες.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά  στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP