Βλεφαροπλαστική σε Θεσσαλονίκη / Λάρισα - Νικόλαος Ισσόπουλος Πλαστικός Χειρουργός

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΒλεφαροπλαστικήΒλεφαροπλαστική ή lifting Βλεφάρων είναι η επέμβαση μέσο της οποίας επιτυγχάνεται η μείωση της περίσσειας του δέρματος των άνω ή κάτω Βλεφάρων.

Επιτυγχάνεται επίσης η αφαίρεση των λεγόμενων βλεφαρικών <<σακουλών>> των κάτω Βλεφάρων, οι οποίες προσδίδουν στα μάτια μια έκφραση κούρασης καθιστώντας το πρόσωπο γερασμένο και αντιαισθητικό.

Η Βλεφαροπλαστική χαρίζει λοιπόν μια έκφραση χαλάρωσης, ξεκούρασης και νιότης στο πρόσωπο.

Η επέμβαση της Βλεφαροπλαστικής γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία ή μέθη και μπορεί να χειρουργηθούν μόνο τα άνω Βλέφαρα ή μόνο τα κάτω Βλέφαρα ή και τα δύο μαζί.

Κατά την επέμβαση ουσιαστικά εκτιμάται το μέγεθος της περίσσειας τους δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί και γίνεται επιμελώς ο σχεδιασμός έτσι ώστε οι τομές να κρυφτούν καλά στις φυσικές πτυχές των Βλεφάρων. Έτσι οι τομές καθίστανται σχεδόν αόρατες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο κάτω Βλέφαρο μπορεί η τομή να γίνει και εντός του επιπεφυκότα, έτσι λοιπόν καθίσταται πραγματικά αόρατη.

Η διάρκεια της Βλεφαροπλαστικής είναι συνήθως μια ώρα. Στο τέλος της Βλεφαροπλαστικής τοποθετείται πάγος και γίνεται μια χαλαρή περίδεση. Συνήθως συστήνεται στον ασθενή να διατήρηση ανυψωμένο το κεφάλι του κατά την διάρκεια του ύπνου για μερικές ημέρες και να μην χρησιμοποιεί φακούς επαφής για δέκα περίπου ημέρες. Η αφαίρεση των ραμμάτων της Βλεφαροπλαστικής γίνεται συνήθως την Πέμπτη μετεγχειρητική ημέρα. Συνήθως ο ασθενής δεν έχει πόνο. Οιδήματα, εκχυμώσεις, και δυσχρωμίες διαφέρουν κατά περίπτωση, γενικά όμως απoκαθίστανται με την πάροδο δέκα περίπου ημερών.

Κάθε ασθενής με Βλεφαροπλαστική μπορεί να επιστρέψει στην πρότερη φυσιολογική δραστηριότητα μετά από επτά έως δέκα ημέρες.

Οι επιπλοκές είναι σπάνιες και εύκολα αποκαθίστανται.

Γενικά η Βλεφαροπλαστική είναι μια επέμβαση με εκπληκτικά αποτελέσματα.

TOP
Surgical Artistry

Surgical Artistry