Επιμήκυνση πέους - Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη Νικόλαος Ισσόπουλος

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ

Επιμήκυνση ΠέουςΣτον φυσιολογικό άνδρα το μήκος του Πέους διαφέρει. Έτσι έχει παρατηρηθεί ότι σε διαφορετικές γεωγραφικές ζώνες το μήκος κυμαίνεται κατά μέσω όρο από 13 εκατοστά στην Καλιφόρνια έως και 17 εκατοστά στην Μεσόγειο. Η Πλαστική Επιμήκυνσης Πέους σήμερα έρχεται για να προσθέσει στον Άνδρα εκατοστά μήκους και τρομερή αυτοπεποίθηση χωρίς να πειράξει παράλληλα την στυτική λειτουργιά. Υπάρχει βέβαια και η Μικροφαλλία στη οποία το Πέος είναι μικρότερο από 7 εκατοστά και στην οποία η Επιμήκυνση Πέους δεν προσθέτει μόνο εκατοστά και αυτοπεποίθηση αλλά αποκαθιστά και λειτουργικά ενοχλήματα μιας και το Πέος δεν μπορεί να είναι λειτουργικό όντας 7 εκατοστών.

Υποψήφιοι για Επιμήκυνση Πέους είναι όλοι οι άνδρες που επιθυμούν ένα Πέος μεγαλυτέρων διαστάσεων οι οποίοι φυσικά έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.

Η Επέμβαση Επιμήκυνσης Πέους γίνεται υπό γενική αναισθησία συνήθως. Μέσο μιας τομής στην υπερηβική χώρα (ακριβώς πάνω από το Πέος), καλά κρυμμένη στο τριχωτό της ήβης, γίνεται μια διατομή του Συνδέσμου που συγκρατεί το Πέος στο Οστό της Λεκάνης. Έτσι το Πέος απελευθερώνεται από το Οστό και Αυξάνει το Μήκος κερδίζοντας εκατοστά. Κατόπιν γίνεται μια V-Y λεγόμενη πλαστική Δέρματος μέσο της οποίας αναδομούμε και επιμηκύνουμε το δέρμα στην ραχιαία επιφάνεια του πέους έτσι ώστε να κερδίσουμε ακόμη μερικά εκατοστά.

Μετεγχειρητικά ο ασθενής αισθάνεται ένα ήπιο πόνο που περνά  με απλά παυσίπονα. Οίδημα και μώλωπες περνούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο ασθενής πρέπει να ξεκουραστεί για 2 – 3 ημέρες και μετά επιστρέφει στην εργασία του. Η σεξουαλική ζωή ξεκινά μετά από ένα μηνά περίπου.

Τα αποτελέσματα της Επιμήκυνσης είναι αμέσως ορατό και το Πέος Επιμηκύνεται κατά διάφορα εκατοστά τα οποία εξαρτούνται από το μήκος του Συνδέσμου που συγκρατεί τον Φαλλό.

Κύρια ερώτηση που θα κάνει κάνεις είναι.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΣΤΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ? ΟΧΙ”

δεν επηρεάζεται καθόλου η Στυτική Λειτουργιά κατά την Επιμήκυνση του Πέους.

Άλλη μέθοδος Αύξησης του Πέους είναι η λεγόμενη Μεταμόσχευση Λίπους ή Λιπογλυπτική Πέους κατά την οποία γίνεται λήψη Λίπους από μια άλλη περιοχή του σώματος και αυτό Μεταμοσχεύεται στο Φαλλό, έτσι μπορεί να αυξηθεί η Περίμετρος του πέους.

Ένας άλλος τρόπος αύξησης της περιμέτρου είναι με την πρόσθεση ενός τμήματος Ακυτταρικού Τεχνητού Δέρματος. Το Τεχνητό Δέρμα (intexen) είναι κατά 99% ίδιο με το σηραγγώδες σώμα του πέους, έτσι έχει ελαστικότητα και είναι άριστα ανεκτό.

Μια Άριστη λύση συνδυαστική με τα παραπάνω είναι και η Λιποαναρρόφηση της Υπερηβικής χώρας. Μέσο αυτής εξαφανίζεται το Λιπώδες <<Μαξιλάρι >>πάνω από τον Φαλλό και έτσι τουλάχιστον δείχνει να έχει Επιμηκυνθεί.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP
Surgical Artistry

Surgical Artistry