Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες - Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη Νικόλαος Ισσόπουλος

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Θεραπεία με ΡαδιοσυχνότητεςΗ θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι μια από τις πιο σύγχρονες μη χειρουργικές θεραπείες χρησιμοποιούμενη για την αναζωογόνηση του δέρματος. Δεν είναι ένα ακόμη Laser, αλλά ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων. Η ραδιοσυχνότητα θερμαίνει και τροποποιεί ελαφρώς τον ευαίσθητο υποδόριο ιστό. Αυτό προκαλεί σύσπαση και συστολή του κολλαγόνου στον συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ήπιο αποτέλεσμα ανόρθωσης <<Lifting effect >>.

Παράλληλα, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου χαρίζοντας όγκο  στους ιστούς. Η  διαδικασία της θεραπείας είναι ανώδυνη και εύκολα πραγματοποιήσιμη, χωρίς να απαιτείται αίθουσα χειρουργείου. Ο ασθενής αμέσως επιστρέφει στις φυσικές του δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε 3 – 4 εβδομάδες από την πρώτη θεραπεία.

Τα προτερήματα των ραδιοσυχνοτήτων σε σχέση με άλλες θεραπείες είναι αρκετά. Πρώτα από όλα δεν είναι μια θεραπεία επεμβατική. Είναι εύκολα ελεγχόμενη από των Ιατρό θεραπευτή. Δεν υπάρχουν απώλειες αίματος όπως επίσης δεν υπάρχει ο κίνδυνος της δημιουργίας ουλών. Τέλος μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος με καλά αποτελέσματα.

Μετά το τέλος της θεραπείας ο ασθενής μπορεί να παρουσίασει μια ελαφρά ερυθρότητα η οποία εξαφανίζεται κατά την διάρκεια των επομένων ωρών. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.

Τέλος όπως προείπαμε  τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά την πάροδο 3 – 4 εβδομάδων και μπορούν να διαρκέσουν έως και 12 μήνες. Συστήνεται ένας κύκλος 4 θεραπειών με μεσοδιαστήματα μιας εβδομάδας η μια θεραπεία από την επόμενη  και φυσικά ετήσια επανάληψη.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP