Κρυολιπόλυση σε Θεσσαλονίκη / Λάρισα - Νικόλαος Ισσόπουλος Πλαστικός Χειρουργός

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση  – Μόνιμη μείωση λίπους   

kryolipolisiΗ Κρυολιπόλυση είναι μια σημαντική ανακάλυψη , ένας μη χειρουργικός τρόπος ,για να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος στην κοιλιά ,στους μηρούς και στην περιφέρεια . Η Κρυολιπόλυση είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος για εκείνους που έχουν περιττό λίπος που αντιστέκεται στην δίαιτα και την άσκηση . Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία ψύξης του λίπους , η Κρυολιπόλυση  στοχεύει παγώνοντας το λίπος να  εξαλείψει τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα στις επιλεγμένες περιοχές αποτελεσματικά ,αισθητά και για πάντα . Στο ιατρείο μας -Surgical Artistry -είμαστε ειδικοί στην επίτευξη της ελεγχόμενης Κρυολιπόλισης για την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος και παρέχουμε στους ασθενείς μια επιθυμητή σιλουέτα .                                                                  Ο Αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων FDA ενέκρινε την θεραπεία της Κρυολιπόλυσης ως ασφαλή και αποτελεσματική . ‘Έρευνα από το Χάρβαρντ έδειξε ότι τα λιποκύτταρα είναι πιο ευαίσθητα στο κρύο και επιλεκτικά καταστρέφονται χωρίς να  καταστραφεί το δέρμα ή τα νεύρα της περιοχής . Μόνο μια θεραπεία  Κρυολιπόλυσης  μπορεί να μειώσει το λίπος έως και 30% ,δηλαδή στο ένα τρίτο .Πρόσθετες θεραπείες στην ίδια ή σε πολλαπλές περιοχές οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη μείωση του λίπους. Το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό και μπορεί να γίνει  ορατό σε  τρείς εβδομάδες μετά την θεραπεία .Το τελικό αποτέλεσμα της Κρυολιπόλυσης είναι ξεκάθαρα εμφανές έναν έως τρείς μήνες μετά  την θεραπεία .

Τα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης είναι εντυπωσιακά .

Οι ασθενείς  χάνουν περίπου 150 έως 180 cc  (Κυβικά εκατοστά ) λίπους την ώρα με την Κρυολιπόλυση .Πολλοί ασθενείς πετυχαίνουν σημαντική μείωση του λίπους και αλλαγές στο περίγραμμα του σώματος τους με μόλις μια θεραπεία .Ο τυπικός ασθενής χρειάζεται 4 έως 6 θεραπείες Κρυολιπόλυσης στην κοιλιά ,ενώ δύο έως τρείς φορές είναι αρκετές για να επιτύχουμε δραματική βελτίωση  στην πλάγια κοιλιακή χώρα ,στους βραχίονες ,στο εσωτερικό των μηρών ,στην εξωτερική επιφάνεια των μηρών και χαμηλά στους γλουτούς . Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης στο ιατρείο μας ,μαζί θα βρούμε ένα σχέδιο θεραπείας ,που θα καλύψει τις ανάγκες σας .

Η Κρυολιπόλυση δεν είναι μορφή λιποαναρρόφησης .     

Η Κρυολιπόλυση είναι μια μη χειρουργική διαδικασία καθώς δεν υπάρχει μη χειρουργική  λιποαναρρόφηση . Η Κρυολιπόλυση χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία για ήπια αφαίρεση του λίπους .Δεν υπάρχουν τομές παρά μόνο μια ήπια ενόχληση .

Το λίπος εξαλείφεται μόνιμα

Η Κρυολιπόλυση είναι μια μη χειρουργική θεραπεία για μόνιμη απώλεια λίπους . Τα λιποκύττρα επηρεάζονται απο την θεραπεία και εξαφανίζονται απο το σώμα μας . Εφόσον ακολουθείτε μια υγιεινή ζωή μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα παραμένουν σταθερά .

Η θεραπεία είναι ανώδυνη

Η Κρυολιπόλυση έχει ως προτεραιότητα την περιοχή της θεραπείας .Υπάρχουν διαφορετικού μεγέθους “κεφαλές εφαρμογής” ανάλογα με την περιοχή που θα αντιμετωπίσουμε . Η συσκευή της Κρυολιπόλυσης “αντλεί” – αναρροφά το λίπος ανάμεσα σε δύο πλάκες ψύξης . Η αίσθηση είναι μια σταθερή έλξη και ήπια πίεση . Έτσι  λοιπόν ο επιλεγμένος ιστός έλκεται και ψύχεται αποτελεσματικά . Η διαδικασία τελειώνει σε περίπου μία ώρα ,ανάλογα με τις ανάγκες σας . Ενώ η συσκευή κάνει την δουλειά της οι περισσότεροι ασθενείς κοιμούνται ,βλέπουν τηλεόραση ή συνδέονται στο διαδίκτυο . Όταν η συσκευή αφαιρείται το δέρμα είναι πολύ μαλακό και τρυφερό . Μπορεί να παρατηρηθεί  λίγη ερυθρότητα ή κάποιοι μώλωπες που γρήγορα εξαφανίζονται . Μετά από τρείς ημέρες τα λιποκύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν και τότε το σώμα μας ξεκινά την διαδικαςία της εξάλειψης του λίπους .Η Κρυολιπόλυση είναι ξεκάθαρα μια μη χειρουργική διαδικασία .Έτσι μετά την θεραπεία μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις συνήθεις δραστηριοτητές σας . Σε μερικούς ασθενείς έχει παρατηρηθεί ερυθρότητα ,ήπιες εκχυμώσεις , μουδιάσματα ή δυσφορία στην περιοχή της θεραπείας . Όλα αυτά είναι εντελώς προσωρινά και θα επιλυθούν αμέσως . Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στην δουλειά τους  μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία .

Ορατά αποτελέσματα σε μόλις τρείς εβδομάδες

Θα αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στο σώμα σας τρείς εβδομάδες μετά την θεραπεία ,όμως τα τελικά αποτελέσματα θα είναι όρατα σε έναν έως τρείς μήνες μετά την θεραπεία .

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

 

TOP