Μεταμόσχευση μαλλιών Θεσσαλονίκη - Πλαστικός Χειρουργός Νικόλαος Ισσόπουλος

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΗ απώλεια των μαλλιών είναι ένα γεγονός το όποιο ενδιαφέρει την πληθώρα των ανδρών αλλά και μεγάλο μέρος, δυστυχώς συνεχώς αυξανόμενο, των γυναικών. Η διαπίστωση της αλωπεκίας καθώς και η προοδευτική αύξηση του φαλακρού τμήματος της κεφαλής μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές στην αυτοεκτίμηση του ενδιαφερομένου  καθώς και μείωση της ποιότητας της ζωή. Η αλλαγή της εικόνας από την απώλεια των μαλλιών μπορεί να είναι δραματική.

Στον άνδρα αλλάζει άμεσα το ηλικιακό του προφίλ προσθέτοντας έτη. Για την γυναίκα η απώλεια των μαλλιών, στην πλειάδα των περιπτώσεων, είναι μια ψυχολογική καταστροφή. Σήμερα οι μοντέρνες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών δίνουν λύσεις μόνιμες ακόμη και εκεί που πριν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσιολογικό και προσαρμοζόμενο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του έκαστου ασθενούς αλλά και στις ανάγκες που η ψυχολογία του επιβάλλει.

Οι ουλές έχουν πλέον εξαφανιστεί μιας και η απευθείας λήψη των τριχοθυλακίων με τεχνικές μικροχειρουργικής, που η Πλαστική Χειρουργική έχει αναπτύξει, και η μετεμφύτευση  με την χρήση ειδικών μεγεθυντικών φακών μας δίνουν την δυνατότητα της τέλειας αποκατάστασης.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η μεταμόσχευση  γίνεται από εμάς με ειδικές τεχνικές μικροχειρουργικής, απευθείας λήψης και επανατοποθέτησης των τριχοθυλακίων, τεχνικές χωρίς ουλές με φυσικό αποτέλεσμα και φυσικά πυκνά υγιή μαλλιά. Έτσι λοιπόν η τροποποιημένη τεχνική εξαγωγής μονών θυλάκων με το Trilix (κυκλικό Μίκρο-νυστέρι) μας δίνει την δυνατότητα ενός αρίστου αποτελέσματος  της δότριας χώρας. Ενώ η εμφύτευση με τα ειδικά εργαλεία της  μικροχειρουργικής στην λήπτρια χώρα δεν αφήνει περιθώρια αστοχίας και αποτυχίας παρέχοντας ουσιαστικά ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η επέμβαση γίνεται υπό τοπική αναισθησία ή Νευροληπτοαναλγησία.

Η διάρκεια  της εξαρτάται από τον αριθμό των θυλάκων που θα μεταμοσχευθούν και κυμαίνεται από 3 έως 5 ώρες.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Μετά την επέμβαση θα δημιουργηθούν μικρές κρουστές αίματος οι οποίες θα εξαφανιστούν σε λίγες μέρες.

Κάθε ασθενής θα λάβει προσωπικές συμβουλές σχετικά με όσον αφορά την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής αλλά και την πιθανή χρήση ειδικών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε 3 περίπου μήνες.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΘΟΥΝ

Φρύδια

Ηβική χώρα

Περιοχή του θώρακα

Περιοχή του πώγωνος

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σήμερα βρίσκονται σε φάση μελέτης και ανάπτυξης  χωρίς ακόμη ευρεία εφαρμογή αλλά και απαγορευτικό κόστος:

Η  καλλιέργεια αυτόλογων τριχοθυλακίων η οποία μελλοντικά μπορεί να λύση σε πολλά προβλήματα που σήμερα είναι αξεπέραστα και

Η χρήση αυτόλογων αρχέγονων  κυττάρων που θα μπορούν να εξελιχτούν σε τριχοθυλάκια (“functional hair regeneration from adultstem cells.” .)

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Σήμερα κάνουμε ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ

prgf technique: plasmarichingrowthfactors – μια τεχνική με εκπληκτικά αποτελέσματα !!!

Υπενθύμιση

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP