Νικόλαος Ισσόπουλος - Βιογραφικό / Πλαστικός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

iatrosΓεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα όπου και ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατόπιν φοίτησα στην Ιατρική Σχολή Universita degli studi di Catania Ιταλίας και έδωσα τον όρκο του Ιπποκράτη το 1999.

Έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών μου εργάστηκα στο Νοσοκομείο Μύρινας Λήμνου ως αγροτικός ιατρός και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα για στην Β΄ Χειρουργική  του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής. Ολοκλήρωσα την κύρια  ειδικότητα στο Νοσοκομείο Γ.Παπανικολάου, στην Κλινική Πλαστικής Αισθητικής Επανορθωτικής Χειρουργικής & Άκρας Χειρός και στο Κέντρο Εγκαυμάτων του νοσοκομείου, το οποίο είναι το μοναδικό της Βορείου Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου συμμετείχα ως ερευνητής, συγγραφέας  και ομιλητής σε ένα μεγάλο αριθμό  συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διακρίθηκα και βραβεύτηκα από την Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ (Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής) ”Restoration of Large Deficits Skin Scalp of the Head”.(2011),9th Pan-Hellenic Congress of Trauma & Reconstructive Plastic Surgery Aesthetic Kos –Greece, August 29-31.(Honored with “Miltiadis Stavrakis” award as the best oral communication conference).

 Σήμερα, είμαι υποψήφιος διδάκτορας της Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  στο τμήμα της Πλαστικής Χειρουργικής.
Παράλληλα διατηρώ ιατρείο σε Θεσσαλονίκη και  Λάρισα. Επιπλέον στην Θεσσαλονίκη είμαι επιστημονικός συνεργάτης και χειρουργός στην Κλινική του Αγίου Λουκά, στην Κλινική του Κυανού Σταυρού και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη  είμαι εγγεγραμμένος στον Ιατρικό σύλλογο της Αγγλίας (G.M.C) όπου κατά περιόδους μετεκπαιδεύομαι. Είμαι επιστημονικός συνεργάτης γνωστών και διακεκριμένων Ιταλών Πλαστικών Χειρουργών με τους οποίους συνεργάζομαι και χειρουργώ στην Ρώμη και το Μιλάνο όπου και εφαρμόζω τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής σήμερα.

Πιστεύω πως οτιδήποτε προκαλεί σωματικά, ψυχολογικά και λειτουργικά ενοχλήματα και μετατρέπει τον φέροντα σε πάσχοντα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.

Η άρτια επιστημονική εξειδίκευση, η ασφάλεια, η εχεμύθεια, η κατανόηση των νέων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών καθώς και το αισθητικό αποτέλεσμα που πρέπει να είναι εντυπωσιακό αλλά και ταυτόχρονα φυσικό, είναι τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που επιθυμώ να προσφέρω.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την υποστήριξη

Νίκος Ισσόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

TOP
Surgical Artistry

Surgical Artistry