Ομφαλοπλαστική - Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη Νικόλαος Ισσόπουλος

ΟΜΦΑΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΟμφαλοπλαστικήΟ ανασχεδιασμός του ομφαλού ή αλλιώς ομφαλοπλαστική είναι η χειρουργική διαδικασία με την αλλάζει το σχήμα του ομφαλού. Πολλές φορές, ύστερα από κάποια επέμβαση ή κάποιο piercing ή όταν προεξέχει ο ομφαλός απαιτείται διόρθωση του σχήματος. Το χειρουργείο διαρκεί περίπου μία ώρα με τοπική αναισθησία (σπάνια χορηγείται γενική αναισθησία).

Γενικά η ομφαλοπλαστική είναι μία ασφαλής διαδικασία και οι επιπλοκές είναι σπάνιες. Οι ουλές είναι ανύπαρκτες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις φυσικές δραστηριότητες σε 3 – 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, αλλά μπορεί να ανατραπούν αν κάποιος πάρει πολύ βάρος μετά το χειρουργείο ή προκύψει εγκυμοσύνη.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP