Υπερτροφική θηλή - Νικόλαος Ισσόπουλος Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη

ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΗ ΘΗΛΗ

Υπερτροφική ΘηλήΩς Υπερτροφική θηλή ορίζεται η μορφολογική ανωμαλία της θηλής κατά την οποία η θηλή του Μαστού εμφανίζεται υπερμεγέθης και υπερτροφική με φυσιολογική συνήθως θηλαία άλω ενώ συνοδεύεται τις περισσότερες φορές από υποπλασία του Μαζικού Αδένα (Μαστού). Η αιτία της Υπερτροφικής θηλής είναι άγνωστη και αρκετές φορές  μπορεί να εμφανιστεί μετά από πολλαπλές κυήσεις.

Όπως καταλαβαίνει κάνεις η Υπερτροφική θηλή αποτελεί μια μορφολογική ανωμαλία χωρίς να επηρεάζει την λειτουργιά του Μαστού. Πάραυτα όμως για την γυναίκα η Υπερτροφική Θηλή αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα μιας και η αισθητική του Μαστού επηρεάζει την σεξουαλικότητα της και φυσικά την σεξουαλική της ζωή.

Η επέμβαση είναι σχετικά απλή, μέσο μια τεχνικής που βιβλιογραφικά αναφέρεται ως <<Δίκην Τηλεσκοπίου>> επιτυγχάνεται η μειώσει της Υπερτροφικής Θηλής ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με Αυξητική Μαστοπλαστική για να αποκατασταθεί έτσι και οι υποπλασία των Μαστών.

Τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά και είναι μόνιμα, ενώ παράλληλα αποκαθιστάται η σεξουαλικότητα και η ψυχική υγεία της ασθενούς.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του  οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

TOP