Μεσοθεραπεία προσώπου - Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη Νικόλαος Ισσόπουλος

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜεσοθεραπείαΩς Μεσοθεραπεία ορίζεται η έγχυση δια  Μίκρο – βελόνης διαμέτρου 0,3 mm και μήκους 4 mm διαφόρων ουσιών στην μεσότητα του δέρματος (Χόριο). Οι ουσίες που μπορούν να εγχυθούν είναι αμινοξέα, ένζυμα, βιταμίνες, μέταλλα, φάρμακα καθώς και Αυξητικοί Παράγοντες (P.R.G.F Νέα Μεσοθεραπεία).

Κύριος στόχος της Μεσοθεραπείας λοιπόν είναι η μεσότητα του δέρματος με σκοπό την Ενυδάτωση, Αντιγήρανση, Σύσφιξη, Αναζωογόνηση, λιπόλυση, αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας και τέλος Τριχόπτωσης. Είναι όπως παρατηρεί κανείς μια πολύ δημοφιλής καθώς και αποτελεσματική μέθοδος που με ορατά μετρήσιμα αποτελέσματα βοηθά πραγματικά και δίνει λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν άλλες.

Η Μεσοθεραπεία λοιπόν με την πληθώρα των προϊόντων που υπάρχουν είναι καθόλα προσωποποιημένη στις ανάγκες του ασθενούς. Η έγχυση της  εξατομικευμένης ουσίας γίνεται είτε δια χειρός με την Μίκρο – Βελόνη και πολλαπλούς διαμοιραζομένους στην πάσχουσα περιοχή νυγμούς. Είτε με ειδική συσκευή – Πιστόλι έγχυσης που επιτελεί ταχύτατα και με περισσή ακρίβεια και ασφάλεια αυτό που κάνει το χέρι.

Τα  Συστατικά μιας Μεσοθεραπείας μπορούν λοιπόν να είναι:

Υαλουρονικό οξύ : Eενυδάτωση σε βάθος και Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.
– Βιταμίνη A : Ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου – Ισχυρή Αντιοξειδωτική δράση.
Βιταμίνη C : Ενίσχυση σύνθεσης κολλαγόνου – Ισχυρή Αντιοξειδωτική δράση.
Μέταλλα : Κοκτέιλ  μετάλλων – Αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.
Αμινοξέα : Βοηθούν την εύρυθμη κυτταρική λειτουργία.
Κοκτέιλ Λιπόλυσης – Κυτταρίτιδας για το σώμα.
P.R.G.F : Ενυδάτωση – Αντιγήρανση – Νεοαγγειογένεση – Παραγωγή κολλαγόνου – Παραγωγή Υαλουρονικού οξέως – Επούλωση τραύματος – Τριχόπτωση – Τριχοφυΐα.

Η επιλογή του φαρμάκου της Μεσοθεραπείας ή του αντίστοιχου θεραπευτικού πρωτοκόλλου λοιπόν όπως έχουμε προαναφέρει είναι εξατομικευμένη.

Ο αριθμός των συνεδρίων εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος με μέσω ορό τις 4 συνεδρίες και επανάληψη κάθε 15 – 20 ημέρες ενώ είναι απαραίτητη και η ετήσια επανάληψη 2 – 3 συνεδρίων.

Τα αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας είναι ορατά με την πάροδο περίπου μιας εβδομάδος και συνεχίζουν την βελτίωση για 2 μήνες περίπου ενώ είναι αθροιστικά στον χρόνο.

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής μπορεί να υπάρξει παροδικός πόνος, ο οποίος αντιμετωπίζεται εκ προοιμίου με την χρήση τοπικής αναισθητικής γέλης. Αν ο πόνος δεν είναι ανεκτός μπορεί να γίνει έγχυση τοπικού αναισθητικού.

Μετά την θεραπεία μπορεί να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και μικρές εκχυμώσεις. Όλα παρέρχονται γρήγορα ενώ μπορεί να γίνει τοπική εναπόθεση πάγου και ειδικής γέλης κατά των εκχυμώσεων.

Το τελικό αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας λοιπόν είναι θεαματικό, μετρήσιμο, ορατό, μακροχρόνιο και φυσικά με καλή αναλογία κόστους / αποτελέσματος.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Καμία ενημέρωση, για οποιοδήποτε θέμα Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση με τον Πλαστικό Χειρουργό. Πιστεύω μου είναι πως πάντα θα υπάρχουν απορίες, αμφιλεγόμενα σημεία και ανασφάλειες.

Στόχος μου λοιπόν είναι να σας γνωρίσω από κοντά και να συμμετέχω μαζί σας ενεργά στην επίλυση του οποιασδήποτε ζητήματος σας απασχολεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

 

 

 

 

 

TOP
Surgical Artistry

Surgical Artistry